Kişisel Bilgileriniz:
  Adınız:
  Soyadınız:
  Telefonunuz: 0
  Doğum tarihiniz: / / Gün / Ay / Yıl
  Mail Adresiniz:
 
VİZE İŞLEMLERİ
Yeni Zelanda Vize işlemleri

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadırlar.

2-YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlardan vize istenmektedir!!

3- Lütfen Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası bölümünün imzalı olmasına ve mutlaka boş vize sayfasının bulunmasına --pasaport temdit süresinin ise en az 6 ay olmasına dikkat edinizEğer var ise eski pasaportlarınızı da göstermenizin sizin için referans olacağını da unutmayınız.

4-Elçilik başvuru esnasında tüm evrakları orijinal yada noter onaylı olarak görmek istemekte ve mevcut evrakların dışında da ek evrak talep edebileceğini ve şahsen görüşmeye çağırabileceğini hatırlatırız.

5-Vize başvuru formları İngilizce olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak okunaklı ve büyük harflerle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.

6-Yeni Zelanda Büyükelçiliği tüm vize müracaatlarını pazartesi—Salı—Çarşamba- Perşembe ve Cuma günleri 10.00—12.00 saatleri kabul etmekte ve başvurular 4-5 iş gününde sonuçlanmaktadır. Expres vize uygulaması yoktur.

7-Değerli yolcularımız başvurularınızın Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması ve bayram - yılbaşı- sömestr-fuar-paskalya-dil okulu vb gibi yoğun başvuruların olduğu günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini dikkate alarak seyahat planınızı en az 30 gün önceden yapmanızı önemle hatırlatırız.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sitemizde yer alan tüm resim, metin ve içeriklerin telif hakları ETC Tur'a aittir. Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Tüm bilgi ve fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. © 2010 ETC Tur